Trump si trump de Romania

12 Sep

Trump va investi in Romania. Pana aici, numic surprinzator. Trump se va asocia cu Becali. La prima vedere, asta e chiar surprinzator. Dar, pana la urma, nu e chiar atat de respingatoare ideea. Trump nu se baga in afaceri, cel putin nu pare genul care sa riste enorm. Probabil ca s-a cercetat destul de mult piata din Romania si s-a ajuns la parerea ca o afacere imobiliara de lux in mod paradoxal chiar merge in Romania. Piata imobiliara e in continua dezvoltare, desi e paradoxal la nivelul unei tari ai caror locuitori se plang incontinuu ca nu sunt bani. Bani nu, dar tupeu sa facem credite la care sa platim 50 ani avem. Si ce, ne lipsesc altele decat 2 turnuri de lux in singura parte a orasului care a mai ramas cat de cat verde? Dupa principiu: Chelului ce-i lipseste? Tichia de margaritar.
In alta ordine de idei, in sfarsit Becali isi va vedea visul! Va avea doua turnuri pe care sa le mai poleiasca cu aur si la care sa concedieze arhitectul ca nu-i va respecta gusturile. Sa mai zica si el, nu doar Trump : “You are fired!”

Adevarul ca Becali are asa pretentia sa se numeasca Trump al Romaniei. La cate terenuri are mai are un pic si va inconjura Bucurestiul. Ne vom numi Becalestiul in curand.

Ma intreb in ce limba va vorbi el cu Trump. Probabil il va injura pe Trump ca nu stie romana, ca el la PE asa vrea sa vorbeasca, in romana. Si cine nu stie, treaba lui! Se va face frate de sange cu el si au incheiat problema!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: