Raspunsuri

7 Sep

Am ajuns la concluzia ca totul se intampla cu un motiv, iar prin acest “intamplat” evoluam si invatam. Exista zile cand nu se anunta nimic monumental, dar pana la sfarsitul zilei iti dai seama ca mare parte din cum iti imaginai ca vei fi in acea zi nu esti si ca toate sentimentele pe care ar “trebui” sa le tii, dau pe dinafara cand te astepti mai putin. Dar fix atunci cand astepti sa-ti dai un raspuns cel mai mult.

Imi era dor de sentimentul placut si demult uitat de “nu-mi vine sa cred”, de fiori si de intensitatea trairilor si atingerilor, de a avea “special” si de a recunoaste ca e real si ca a fost mereu acolo si ca poate fi si de acum inainte.

Oare avem nevoie de distanta ca sa devenim mai apropiati, si sa redescoperim sentimentul de “nu-mi vine sa cred” si ca fac “ceea ce trebuie” care e egal cu “ceea ce simti”? Sa realizezi ca a gresi si a da cu piciorul o data e omeneste, dar daca o faci a doua oara e prosteste? Sa realizezi ca te-au incercat sentimente in  momente cand totul era la fel, dar totusi atat de diferit?

Atunci cand totul devine si revine natural si chiar mai mult peste cum ti-ai imaginat vreodata ca va fi acel moment, atunci nu mai e scary. Pentru ca fie totul e natural, fie complicat, fie scary, fie scary de cat de complicat, natural si real e!!

E mai frumos natural, intens, dar complicat sau cand alegi the easy way…out? Daca dragostea nu ar fi atat de inexplicabila, imprevizibila si fascinanta, fructele nu i-ar mai fi atat de dulci si nu ne-ar da peste cap atunci cand ne asteptam cel mai putin, dar cand simtim cel mai mult!

Ne aflam singuri raspunsurile cand dam atentie sentimentelor cand ele chiar vor sa ne spuna ceva si suntem pregatiti sa auzim si sa nu mai ignoram ce au de zis.

Advertisements

One Response to “Raspunsuri”

  1. redapple1984 September 30, 2008 at 1:08 am #

    cu pasi mari spre ceva ce intotdeauna speram sa nu fie doar provizoriu. Happy happy, joy joy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: