Suuurpiiiseee!

27 May

Stiu si altii cum sunt si ma stiu si pe mine cum sunt. Ca oricare fata, ador surprizele. Needless to say, ca alea placute. De multe ori m-am surprins pe mine cum am reactionat la surpriza propriu-zisa. Nu de putine ori am fost surprinsa  si mai putin placut, dar nu pot sa zic ca nu am gasit ceva bolnav (cam fortat, dar sa zicem) in setea aia de neasteptat si necunoscut data de bum-ul refulat. deci o pot interpreta ca fiind un succes in final daca tot a iesit ceva bine 🙂 deh..optimista din mine.

A surprinde pe cineva este tare greu, dar atunci cand reusesti parca iti da aripi. Mai ales acum cand totul e asa linear, monoton intre job-casa-friends, simti nevoia de picanterie, de ceva care sa iti dea ritm si puls. Cei carora le plac surprizele, stiu ce vorbesc. Daca mai sunt si curiosi (ca mine) stiu si mai bine despre ce vorbesc 🙂

Nu ma consider control freak decat in cazuri job-related. In rest, cu cat mai multe rupturi de ritm cauzate de chestiuni neasteptate si MUSAI placute, cu atat mai bine. este ceva viu, ceva care aduce un plus de originalitate.

Surpriza e un fenomen inexplicabil in multe situatii. desi vrei sa stii dinainte, te agiti, parca tot vrei sa lasi si sa nu strici surpriza. Traim in era cadourilor stas, luate pe fuga si fara sa cunosti prea bine “personajul in cauza”. Nu avem timp sa surprindem, suntem comozi si preferam chestii “la indemana”.

De multe ori orice chichita, orice gest…fie el cat de mic si nesemnificativ dpdv material, dar care demonstreaza ca te-ai preocupat si ai pus suflet sunt mult mai importante si conteaza mult mai mult. Orice vizita neasteptata, orice obiect semnificativ dvpd personal fac mai mult decat o sofisticata  rochie de marca, etc…Acum avem solutii la cadouri de genul intrebat, pus banii in plic/card sau mers “direct cu banca” la cumparaturi. Nu mai suntem atenti la cum suntem ca persoane, ca individualitati si ce ne diferentiaza.

Asa cum si in lupte elementul surpriza era si inca este un atuu important, asa e si in relatii. Surpriza inseamna creativitate, clipa, cunoastere si spontaneitate, dar mai ales dorinta de a face pe cineva fericit si de a-l face se simta important. ceea ce este cel mai frumos cadou din lume 🙂

Enjoy new pic, facuta pe ponton la lacul Sf Ana 🙂

Reach-out

more to come on deviantart

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: